Logo Navigatie
Youtube laden....

Betrouwbare en professionele sporthorloges

Het verhaal van Alpina is in het leven geroepen door de Zwitserse horloge-visionair Gottlieb Hauser. In 1883 richtte hij de Alpina Zwitserse Horlogemakers Corporatie op. De vereniging van horlogemakers werd bekend als de Alpinisten.

Aanvankelijk is de Corporatie ontwikkeld om de productie van bewegingen en uurwerken te optimaliseren door het samenbrengen van fabrikanten en leveranciers,  maar Alpina is al snel begonnen met het ontwikkelen en produceren van in-house kalibers en chronometers. In 1901 werd het handelsmerk Alpina geregistreerd en verschenen voor het eerst de hoge kwaliteit kalibers en horloges, geproduceerd door Gottlieb Hauser.

In de jaren 20 had Alpina al meer dan 2000 verkooppunten wereldwijd, echt uitzonderlijke voor die tijd. Het is niet overdreven om te zeggen dat Alpina een van de eerste toonaangevende fabrikanten van Zwitserse horloges was.

De horloges zijn ontworpen voor de sport en voldoen dan ook aan de meest veeleisende normen. Hierdoor zijn de horloges geschikt om onder andere mee te klimmen, vliegen, zeilen en duiken. De horloges zijn dus bestand tegen extreme omstandigheden. De horloges zijn er voor dames en heren, zelfs de nieuwe horological smartwatch die je bestuurd vanaf je telefoon met de bijbehorende wellness app.

Jewelsite is een officiële Alpina dealer. Als je bij Jewelsite een Alpina horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Alpina horloge zit twee jaar garantie.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Alpina producten

Meer van Alpina »

Meer van Alpina »

Meer informatie over Alpina?

Bezoek de Alpina website of neem contact met ons op voor meer info over Alpina.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu