Logo Navigatie

Trends van toen

19 oktober 2017 gepubliceerd, geschreven door Joyce Burggraaf

Header

Bij het denken aan Furby, Tamagotchi, Spice girls en Flippo’s zijn we direct met onze gedachte terug in de jaren ’90. Zelf ben ik opgegroeid in de jaren ’90 en komt het nostalgisch gevoel toch weer strek naar boven. En niet te vergeten, het gevoel ‘Jeetje, ik begin nu echt oud te worden ..’. Ik kan het mij nog zo goed herinneren allemaal. Mijn Tamagotochi was bijvoorbeeld heilig. Ik weet nog goed dat we tijdens het eten niet met onze Tamagotchi mochten spelen en dat hier behoorlijk wat ruzies over zijn geweest. “Mam! Als ik hem nu geen eten geef, gaat hij dood en dat is dat jouw schuld!”

In de jaren ’90 waren er ook behoorlijk veel trends en rages op het gebied van sieraden. Vandaag delen wij de leukste sieraden trends uit de jaren ‘90!

Scoubidou

Wat ben ik hier druk mee geweest. De Scoubidou armbandjes knoopte je zelf in elkaar in allemaal te gekke kleurencombinaties. Iedereen had wel één of meerdere armbandjes om.

Vakantiesouvenir

Herkennen jullie deze nog? Als souvenir van je geweldige vakantie nam je een ketting mee met in de hanger steentjes van de bestemming en jouw naam. 

Tattoo ketting

Oké, deze chokers hebben weer helemaal hun come-back gekregen. Maar zo’n twintig jaar geleden waren ze ook een grote hit. Naast chockers had je ook ringen en armbanden. Als ik ze nu bij iemand zie, doet het mij altijd denken aan mijn basisschool tijd.

BFF hangers

Wat waren deze hangers leuk! Zo kon iedereen zien wie jouw BFF was en het stond natuurlijk ook super leuk ….

Lolly ring

Wil je met mij trouwen? Met deze ring kon het vriendje het vriendinnetje ten huwelijk vragen met een mooie (en lekkere) ring.

Klaparmbanden

Hoe hip waren deze armbanden?! Ze paste bij elke outfit, alleen deden ze wel een beetje pijn om te om te doen ...

Mood ring

Verliefd, gelukkig, gestresst of bang? De mood ring vertelde je precies hoe jij je voelde. Je kon dus niet meer liegen als je stiekem verliefd was.

Nomination armband

Deze Nomination armband was waarschijnlijk je allerduurste maar ook allermooiste sieraad. En het leukste eraan was toch wel dat je de schakels kon verwisselen, waardoor je je eigen unieke armband kon samenstellen.

Ik vond het heel leuk om weer even terug te zijn in de jaren ’90. Wat is jouw favoriete jaren ’90 herinnering?

Liefs,

Joyce

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

(Wij zitten ook op Bloglovin)

Joyce Burggraaf

Joyce Burggraaf

Joyce werkt sinds september met veel enthousiasme bij Jewelsite en houdt zich voornamelijk bezig met de marketing-communicatie. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en om met d'r konijntjes te spelen.

Af en toe droomt ze weg, dan is ze in gedachte weer aan het reizen door Zuid-Oost Azie.


Reageer op dit blog:

Bezig met het laden van de reacties...

Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nl Algemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaring Sitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu