Logo Navigatie

Hanger

Een hanger is een sieraad wat door middel van een oogje aan een collier gehangen wordt. In veel gevallen worden hangers en colliers als sets verkocht maar hangers zijn ook los vekrijgbaar. Handig als je met weinig moeite en budget een nieuwe look wilt creëren!

Hangers worden in allerlei materialen uitgevoerd. Naast het tradiotinele goud en zilver worden er ook on- edele metalen, glas, hout en kunststof gebruikt. Net als de materialen zijn ook de vormen zeer uiteenlopend. Naast klassiekers als het kruis, de twee halve hartjes, het sterrenbeeld en het foto medaillon, kun je alles aan je collier hangen. Het geeft een extra betekenis als het symbolisch is zoals de genoemde klassiekers maar het kan natuurlijk ook gewoon mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan een parel, edelsteen, zirkonia of diamant.

Een hanger komt het beste tot zijn recht als het zijn plek niet hoeft te delen met andere hangers (één hanger tegelijk dus). Ook een contrasterende achtergrond zoals mooi kledingmateriaal of een blote hals doet veel goeds voor de uitstraling van het sieraad.

Een greep uit onze Hanger producten

Meer van Hanger »

Meer van Hanger »


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu