Logo Navigatie

Over Jewelsite

Over Jewelsite

Jewelsite is het online filiaal van Sparnaaij Juweliers, dat in zeer nauwe samenwerking met LAB35 | Aalsmeer.nu tot stand is gekomen. Sparnaaij Juweliers is een familiebedrijf sinds 1919 met twee filialen, een in Aalsmeer en een Hoofddorp.

Het Jewelsite kantoor is gevestigd boven onze winkel in Aalsmeer. Het is hierdoor ook mogelijk om online bestelling in één van onze fysieke winkels op te halen.  Aalsmeer.Nu | Lab35 houdt zich bezig met on- en offline media en weet hierin design, techniek en marketing optimaal te combineren.

Jewelsite staat voor persoonlijk en betrouwbaar

Jewelsite is de ultieme combinatie van ervaring, vakmanschap en passie voor zowel het juweliersvak als nieuwe media. Wij beschikken over een eigen atelier met professionele goudsmeden, zilversmeden en horlogemakers. Hierdoor kunnen we veel reparaties in eigen beheer uitvoeren, ook die van Jewelsite.

Wij zijn officieel dealer van alle merken die in de webshop staan. Ons ruime assortiment is prettig geprijsd en loopt van klassiek tot de laatste trends in zowel sieraden als horloges. De ervaring en de suggesties van onze klanten zorgen ervoor dat we continu bezig zijn ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Suggesties ter optimalisatie van ons aanbod of webshop zijn altijd welkom.

 

Sparnaaij Juweliers/Jewelsite
Zijdstraat 90
1431EE Aalsmeer
KvK 34098773
BTW NL822297085B01
Sparnaaij Juweliers
Polderplein 260
2132BG Hoofddorp
Aalsmeer.Nu | Lab35
Witteweg 35
1431GZ Aalsmeer
Website LAB35

 

De openingstijden van de filialen.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nl Algemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaring Sitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu