Logo Navigatie
Youtube laden....

Lennebelle Petites: schattige sieraden voor moeder en kind

Toen sieradenontwerpster Lenneke Kooijman moeder werd van haar eerste dochter, is ook het idee voor Lennebelle Petites geboren. Het pure gevoel van het moederschap en de band met je kindje is vormgegeven in de schattige sieraden van dit unieke sieradenmerk, met armbandjes en kettinkjes voor moeder én kind.

Lenneke: ''Ik geloof echt dat het moederschap één van de meest fantastische en dankbare (én uitdagende ;-)) ding is die een vrouw kan meemaken in haar leven. Toen ik mijn pasgeboren dochter voor het eerst zag, was ik verbaasd over hoe diep en allesoverheersend mijn liefde voor haar toen meteen al was. Het is zo'n sterke en mooie emotie. Lennebelle Petites is een manier om deze liefde te laten zien, om het met je kinderen te delen en om ons te herinneren aan de magische band tussen moeder en kind. Ik weet dat elke moeder en bijna-moeder dit zo ervaart. Met Lennebelle Petites wil ik dit nóg specialer maken.''

De Lennebelle Petites collectie bestaat uit (goud vergulde) zilveren armbanden en colliers. Ook hebben we Lennebelle giftsets online gezet met daarin twee armbanden: voor moeder én dochter. Extra leuk om cadeau te geven!

Jewelsite is officieel dealer van Lennebelle Petites. Ben je op zoek naar een model en kun je het niet vinden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag. Wij verkopen Lennebelle Petites ook in onze winkel in Hoofddorp, kom gerust eens kijken!

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Lennebelle Petites producten

Meer van Lennebelle Petites »

Meer van Lennebelle Petites »

Meer informatie over Lennebelle Petites?

Bezoek de Lennebelle Petites website of neem contact met ons op voor meer info over Lennebelle Petites.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu