Logo Navigatie
Youtube laden....

Melano: iedere dag een andere ring of armband!

De sieraden van Melano zijn niet zomaar sieraden. De sieraden van Melano kan je geheel zelf samenstellen doormiddel van het handige wisselsysteem. De steentjes (meddy's) in de ringen, armbanden en hangers kunnen eindeloos gewisseld worden, waardoor je elke keer weer een andere look kunt creëren.

Wil je jouw sieraad elegant, hip, stoer of juist klassiek dragen? Van stoere stalen meddy's tot stenen in pastelkleur en felle kleuren, het kan allemaal met maar één Melano sieraad. Combineer zoveel je wilt! De ringen, armbanden en de meddy's hebben een vriendelijke prijs en maken het daardoor mogelijk om lekker veel te wisselen met de verschillende kleuren.

Op Jewelsite staan de collecties Vivid, Twisted en Friends. De Vivid collectie bestaat uit stalen ringen en armbanden in de kleuren zilver, goud en roségoud. In deze ringen en armbanden kunnen de prachtige gekleurde meddy's uit de Vivid collectie gedraaid worden.

De Twisted collectie heeft hetzelfde systeem, maar heeft een wat hogere meddy's. Hierdoor kun je de ringen heel leuk gestapeld bij elkaar dragen. De Twisted collectie bevat niet alleen gekleurde steentjes voor ringen en armbanden, maar ook stalen meddy's met bijvoorbeeld een infinity teken of een ster.

De Friends collectie is net weer een beetje anders. De ringen en armbanden zijn smal en hebben allemaal verschillende structuren, hierdoor is het extra leuk om deze met elkaar te combineren. De ringen en armbanden uit de Friends collectie zijn leverbaar in het zilver, roségoud, goud en zwart.

Hoe werken de Vivid en Twisted lijn van Melano?

1: Kies een Melano ring, collier of armband (deze worden zonder meddy('s) geleverd)
2: Kies een Melano Meddy (of meerdere) die je in de ring, het collier of de armband wilt draaien
3: Rond je bestelling af. Wij versturen de bestelling naar je en dan kan het combineren beginnen!

 

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Melano producten

Meer van Melano »

Meer van Melano »

Meer informatie over Melano?

Bezoek de Melano website of neem contact met ons op voor meer info over Melano.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu