Ti Sento

Ti Sento: de Italiaanse verwoording voor ‘ik voel je’

Ti Sento Milano, de Italiaanse verwoording van ‘Ik voel je’, is een trendy sieradenmerk dat helemaal inspeeld op de laatste, Italiaanse trends en modetinten. Chique, jong en trendy zijn dé keywoorden van Ti Sento en dat zijn precies de woorden waar elke vrouw mee geassocieerd wilt worden. De sieraden worden bij veel sterren, zowel privé als op de rode loper, gespot. Zij zien er dankzij de sieraden altijd fashionable uit, wie wil dat nou niet?!

De collectie van Ti Sento bestaat uit diverse zilveren ringen, oorbellen, armbanden, hangers en colliers. De rhodiumlaag over de sieraden zorgt ervoor dat je sieraden minder snel oxyderen en dus langer mooi blijven. Het sterling zilver van de ringen wordt veelal gecombineerd met mooie zirkonia’s. Dit maakt dat de collectie van Ti Sento bestaat uit zowel subtiele, vrouwelijk sieraden als extravagante eyecatchers. Ook kun je de prachtige, opvallende ringen combineren met mooie, subtiele aanschuifringen met verschillende structuren.

Sparnaaij Juweliers is officieel dealer van Ti Sento. Ben je op zoek naar een sieraad en kun je het niet vinden? Mail ons dan! We helpen je graag. Uiteraard kun je de collectie ook komen bekijken in een van onze winkels (Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer en Hoofddorp). Wil je zeker weten dat jouw favoriete sieraad op voorraad is? Bel dan even van tevoren.

Pin It on Pinterest