Logo Navigatie
Youtube laden....

Michael Kors: luxe, stijlvolle horloges

Al op 19-jarige leeftijd begon Michael Kors zijn uiterst succesvolle carrière in de modewereld. Zijn eerste stappen werden gezet door een collectie voor Lothar’s te ontwerpen. Al snel trok hij de aandacht van de pers wat in 1981 resulteerde in zijn eerste eigen collectie. De visie die Kors in zijn eerste collectie naar buiten bracht heeft hij nooit meer losgelaten. Kors is de meester van de luxueuze Amerikaanse sportswear.

Wat het merk Michael Kors wil overbrengen is een luxe levensstijl, zoals het jetset leven in Aspen en Miami Beach. Na het opzetten van zijn merk in 1981 zijn er in een rap tempo vele verschillende lijnen bijgekomen. Wat begon met een vrouwencollectie maakte al snel ruimte voor een mannencollectie en een grote collectie accessoires, waaronder de eerste Michael Kors horloges in 2004. Michael Kors horloges geven je een luxe gevoel en uitstraling. De dameshorloges stralen pure luxe uit, met prachtige details. Een Michael Kors horloge sluit altijd aan bij de laatste modetrends.

Bij een luxe levensstijl en de laatste trend, horen natuurlijk de smartwatches! De smartwatches van Michael Kors. Deze smartwatch is de meeste modieuze smartwatch op het moment. Hij draait op Android Wear™ en kan gemakkelijk gekoppeld worden aan je smartphone. Op deze manier ben je altijd verbonden met je smartphone en mis je geen enkele notificatie meer van oproepen, whatsapp berichtjes en meldingen van je favoriete social media apps. Maar deze Michael Kors kan nog veel meer. Wil je graag weten hoeveel je nu eigenlijk beweegt? Van stappen tot calorieën; je kan nu alles bijhouden met de ingebouwde activiteitentracker. De ingebouwde activiteitentracker werkt via Google Fit en houdt alles automatisch voor jou bij.

Jewelsite is een officiële Michael Kors dealer. Als je bij Jewelsite een Michael Kors horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Michael Kors horloge zit twee jaar garantie.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Michael Kors producten

Meer van Michael Kors »

Meer van Michael Kors »

Meer informatie over Michael Kors?

Bezoek de Michael Kors website of neem contact met ons op voor meer info over Michael Kors.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu