Logo Navigatie

Oorsieraden

Om een oorbel te kunnen dragen, moet er in de oorlel een gaatje worden gemaakt. In feite is het dus een piercing. Maar omdat het zo gebruikelijk is geworden, wordt het meer gezien als een sieraad.

Weet je nog dat je naar de juwelier ging om gaatjes te laten schieten? Reuze spannend en hopelijk het enige moment in je leven dat er twee pistolen op je gericht waren. Of je dit moment nou als kind heb ervaren of op latere leeftijd, sindsdien zijn oorsieraden niet meer bij je weg te denken. Misschien vaak onopvallend aanwezig met subtiele knopjes van zilver of goud, versierd met een mooi steentje. Maar met oorbellen kan ook flink uitgepakt worden. Denk bijvoorbeeld aan grote creolen, ook wel oorringen genoemd, gezet met zirkonia. Of hangers met daaraan een bungelende natuursteen.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je iets draagt wat je zelf mooi vindt! Dit sieraad is ook geschikt om de vorm van je gezicht te accentueren of wat te camoufleren. Zo lijkt je gezicht bij ronde oorbellen ronder. En bij een lange variant wordt je gezicht optisch ook langer.

Een greep uit onze Oorsieraden producten

Meer van Oorsieraden »

Meer van Oorsieraden »


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu