Logo Navigatie
Youtube laden....

Pig & Hen: sterker dan staal

Zwem met haaien, spring uit een vliegtuig, zeil over oceanen, drink iets te veel met je vrienden...Wat je thrills ook zijn, doe wat je leuk vindt, leef van dag tot dag en vind altijd weer de weg terug naar huis, naar je geliefden. Pig & Hen armbanden zijn ontworpen om je te helpen die weg naar huis weer terug te vinden...

In het begin van de 16e eeuw waren de Nederlanders de grootste zeilers van de wereld, met de grootste vloot ooit ter wereld. Altijd op zoek naar nieuwe, onontdekte plekken op onze aardbol. Ze ontdekten nieuwe landen, nieuwe manieren van leven, maar hadden onderweg ook te maken met grote tegenslagen. Om zichzelf te beschermen tegen ongeluk, hadden de zeemannen een tattoo op hun voet van een varken en een kip (pig and hen). Ze geloofden dat dit hun hielp overleven als ze hun schip moesten achterlaten.

Waarom een tattoo van een varken en kip? Vroeger werden varkens en kippen in houten kratten op het schip gezet, zodat als het schip verging, de dieren altijd levend in hun krat naar het vaste land dreven. De zeelieden geloofden dat zij met deze tattoo ook altijd weer veilig aan land zouden komen. Pig & Hen redt dus je leven, zelfs in benauwde situaties ;-)

De armbanden van Pig & Hen worden handgemaakt in Amsterdam van scheepstouw en staal. Ze zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan en ze zijn sterker dan staal! Elk ontwerp draagt een eigen unieke naam van een scheepsvaarder met een bijzonder verhaal en karakter. Wat dacht je van Hairy Harry, Borato Bob, Gorgeous George, Rum Ron, Fat Fred, Salty Steve, Tiny Ted, Whiskey Willy, Bombay Barry en Pegleg Pete? Eén ding is zeker: Pig & Hen armbanden zijn uniek en hebben een fantastisch verhaal.

Jewelsite is officieel dealer van Pig & Hen. Ben je op zoek naar een model en kun je het niet vinden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag. Wij verkopen Pig & Hen ook in onze winkel in Hoofddorp en Aalsmeer, kom gerust eens kijken! Wil je zeker weten dat jouw favoriete armband op voorraad is? Bel dan even van tevoren.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Pig & Hen producten

Meer van Pig & Hen »

Meer van Pig & Hen »

Meer informatie over Pig & Hen?

Bezoek de Pig & Hen website of neem contact met ons op voor meer info over Pig & Hen.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu