Logo Navigatie
Youtube laden....

QlockTwo: tijd in woorden

De klokken van QlockTwo zijn niet zomaar klokken, maar echte kunstwerken voor aan je muur of op je nachtkastje. De klokken zijn uniek, want je leest de tijd af in woorden. Precies zoals je het in je hoofd zou formuleren als je op een klok met cijfers zou kijken: 'het is half acht'. Elke vijf minuten verspringt de tijd van de klokken. Als je de tijd op de minuut nauwkeurig wil aflezen, kijk je naar de oplichtende puntjes in de hoeken van de klok.

De klokken zijn er in verschillende maten: 45x45 cm en er is een kleine staande variant van 13,5x 13,5 cm met alarmfunctie. De grotere klokken zijn bedoeld om op te hangen, maar je krijgt er altijd een kunststof staander bij, zodat je de klok eventueel ook kunt neerzetten. De frontpanelen van de klok zijn te verwisselen en los te koop. Zo kun je zo vaak als je wilt een andere klok samenstellen en geef je je interieur in één handomdraai een nieuwe look. De frontpanelen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Standaard wordt er bij elke klok een wit koord geleverd om de elektriciteit op een strakke manier weg te werken. Ook deze koorden zijn in allerlei kleuren los te koop. Hier kan dus ook in gewisseld worden voor een andere uitstraling van je klok.

QlockTwo heeft ook acht horloges in de collectie met hetzelfde systeem: ook hier lees je de tijd af in woorden. De horloges hebben een mooi strak uiterlijk met vierkante wijzerplaten waarop de tijd is af te lezen (letterlijk dus). Ook bij de horloges wordt de tijd in intervallen van vijf minuten getoond en kun je de enkele minuten aflezen door naar de puntjes onderin de wijzerplaat te kijken. Een meer dan uniek horloge dus!

Jewelsite is officieel dealer van QlockTwo, dus je ontvangt altijd een geldig garantiebewijs en verpakking. De klokken of horloges liever eerst in het 'echt'zien? In onze winkel in Aalsmeer (Sparnaaij Juweliers) hebben wij ze op voorraad!

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze QlockTwo producten

Meer van QlockTwo »

Meer van QlockTwo »

Meer informatie over QlockTwo?

Bezoek de QlockTwo website of neem contact met ons op voor meer info over QlockTwo.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu