Logo Navigatie

Ring

Een ring werd vroeger enkel gebruikt om een verbintenis aan te gaan. Dit juweel heeft geen begin en einde waardoor het symbolisch wordt gedragen bij eeuwige liefde en vriendschap. De zegelring met ingegraveerd familiewapen, kenmerkt de oneindige familieband. Tegenwoordig is dit sieraad veel meer dan dat en zijn ze niet meer weg te denken uit het mode beeld.

Een gouden ring met een diamant is natuurlijk prachtig maar is voor veel mensen alleen weg gelegd bij een speciale gelegenheid. Gelukkig is er in elke prijscategorie iets moois te vinden en kan een zilveren ring met een zirkonia ook heel stijlvol zijn. Van kunststof tot keramiek, je kunt het zo gek niet bedenken of er worden ringen van gemaakt. Ook de stenen die er in worden verwerkt, zijn zeer uiteenlopend van kleur en vorm.

Ringen in elke prijscategorie

De ringvinger heeft niet voor niets deze naam gekregen maar een ring kan in principe om elke vinger worden geschoven. Let er wel op dat je een goede maat kiest, je wilt hem natuurlijk wel om kunnen krijgen en al helemaal niet verliezen. Het is moeilijk om zelf je maat te meten. Daarom kun je het beste naar onze winkel komen of naar een juwelier bij jou in de buurt gaan om je ringmaat op te nemen. Dit is voor iedere vinger anders, zelfs tussen links en rechts. Ook kan de breedte van de ring voor een afwijkende maat zorgen. Vaak heb je brede ringen in een grotere maat nodig dan een smalle ring.

Wat op dit moment heel veel gedragen wordt zijn aanschuifringen. Dit zijn smalle ringen die je gemakkelijk in combinaties kunt dragen. Hierdoor kun je ook eindeloos combineren en heb je altijd iets nieuws om je vinger.

Een greep uit onze Ring producten

Meer van Ring »

Meer van Ring »


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu