Logo Navigatie
Youtube laden....

Seiko - Dedicated to perfection

Seiko horloges hebben een zeer innovatieve reputatie. Zo is het merk verantwoordelijk voor het eerste horloge met een quartz uurwerk wat werd geïntroduceerd in 1969. In de jaren ’70 komt Seiko met LDC schermpjes in horloges. Ook het solar uurwerk, waarbij (zon)licht wordt opgevangen door zonnecellen onder de wijzerplaat en als energie wordt opgeslagen in accu, komt in 1977 op de markt door Seiko.

In de jaren ’80 komt Seiko opnieuw met een baanbrekend type horloge op de markt: de Seiko Kinetic. Met deze techniek wordt het uurwerk van het horloge voortgedreven door de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam. De ‘kinetische’ energie wordt omgezet naar elektrische energie en opgeslagen in een accu.

In 2012 weet Seiko weer innovatief te zijn met de Astron GPS Solar. Dit horloge heeft een ultrazuinige micro GPS ontvanger waardoor het horloge contact kan leggen met satellieten om zijn positie op aarde te bepalen. Hierdoor kan het horloge zichzelf razendsnel en accuraat aanpassen aan de tijd en datum van de tijdzone waar het zich bevindt.

Jewelsite is officieel dealer van Seiko. Je krijgt deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Seiko horloge zit twee jaar garantie.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Seiko producten

Meer van Seiko »

Meer van Seiko »

Meer informatie over Seiko?

Bezoek de Seiko website of neem contact met ons op voor meer info over Seiko.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu