Logo Navigatie
Youtube laden....

Skagen: design horloges uit Denemarken

Gebaseerd op eenvoud en natuurlijke elementen is Skagen al 28 jaar een wereldwijd succes. De horloges worden gekenmerkt door een ultra dun design waardoor een perfecte pasvorm ontstaat en het een stijlvolle uitstraling heeft. Skagen is ontstaan in het kleine kustplaatsje Skagen in Denemarken. Oprichters Henrik en Charlotte Jorst haalden zo veel inspiratie uit de warme en verwelkomende sfeer van de plaats, dat ze besloten een design en lifestyle bedrijf op te zetten. Hierdoor deelt het merk niet alleen de naam van het plaatsje Skagen, maar ook de serene strand- en zee sfeer.

Naast de stijlvolle horloges verkoop Skagen ook Hybrid smartwatches en sieraden. De Hybrid smartwatches zien eruit als een normaal horloge, maar niets is minder waar. Deze smartwatch is het beste van twee werelden gecombineerd; de look en functionaliteit van een traditioneel horloge mét smart functies. Het design van dit horloge is precies de stijl die we van Skagen gewenst zijn; minimalistisch en strak. Alleen de functies van dit mooie horloge is alles behalve minimalistisch. Het horloge kan bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel water je hebt gedronken en hoe goed je hebt geslapen. Daarbij laat de smartwatch ook weten of een van je favoriete contacten je een berichtje stuurt of belt en trilt hij als je een notificatie hebt van een van je veel gebruikte apps. Is dat nog niet genoeg? Je kan dan ook met dit horloges je muziek bedienen en je telefoon een foto laten maken.

De sieradenlijn van Skagen past helemaal bij het design van de horloges; stijlvol, minimalisch en strak. De sieraden zijn gemaakt van staal of leer en sluit perfect aan bij de laatste modetrends van het moment.

 

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Skagen producten

Meer van Skagen »

Meer van Skagen »

Meer informatie over Skagen?

Bezoek de Skagen website of neem contact met ons op voor meer info over Skagen.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu