Logo Navigatie
Youtube laden....

Suunto: horloges voor de avonturier, reisliefhebber én fanatieke sporter

Suunto horloges zijn perfect voor de echte avonturier, reisliefhebber en sporter. Suunto horloges worden ontworpen en met de hand gemaakt in Finland en vervolgens onder extreme omstandigheden getest. Suunto is de pionier op het gebied van outdoor precisie-instrumenten. Sinds 1936 voorziet het horlogemerk avonturiers van hun uitrusting. Precisie, eenvoud en functionaliteit zijn kenmerken die gelden voor alle horloges die zij produceren. Of je nu gaat sporten, hiken, jagen, vissen of reizen, een Suunto horloge is jouw onmisbare accessoire. “Jouw passie is onze inspiratie”, zegt Suunto niet voor niets.

Op Jewelsite vind je de volgende collecties: Essential, Elementum, Essential Ceramic, Traverse, Traverse Alpha, Kailash, Spartan Sport en Spartan Ultra. Elke collectie heeft zijn eigen speciale functies. Zo is de Suunto Kailash perfect voor de reisliefhebber, omdat hij al je reisdetails opslaat, is de Alpha Foliage hét horloge voor jagers en vissers door de maanstanden kalender en de schietdetectie en is de Spartan Sport de musthave voor elke fanatieke sporter door de 80 verschillende sportmodussen. En voor elke avonturier die daar tussen in zit zijn er de andere Suunto horloges met ontelbaar veel handige functies die je helpen in de wildernis. Klik snel verder op de horloges om alle functies voor de specifieke horloges te bekijken.

Een Suunto horloge kopen? Jewelsite is officieel dealer van Suunto. Je krijgt je horloge dus altijd geleverd in een officiële merkdoos met een garantiebewijs.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Suunto producten

Meer van Suunto »

Meer van Suunto »

Meer informatie over Suunto?

Bezoek de Suunto website of neem contact met ons op voor meer info over Suunto.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu