Logo Navigatie
Youtube laden....

Ti Sento: de Italiaanse verwoording voor 'ik voel je'

Ti Sento Milano, de Italiaanse verwoording van 'Ik voel je', is een trendy sieradenmerk dat helemaal ingespeeld op de laatste, Italiaanse trends en modetinten. Chique, jong en trendy zijn dan dé keywoorden van Ti Sento en dat zijn precies de woorden waar elke vrouw mee geassisteerd mee wilt worden. De sieraden worden bij veel sterren, zijn zowel privé als op de rode loper, gespot. Zij zien er dankzij de sieraden altijd fashionable uit, wie wil dat nou niet?

De collectie van Ti Sento bestaat uit diverse zilveren ringen, oorbellen, armbanden, hangers en colliers. De rhodiumlaag over de sieraden zorgt ervoor dat je sieraden minder snel oxyderen en dus langer mooi blijven. Het sterling zilver van de ringen wordt veelal gecombineerd met mooie zirkonia's. Dit maakt dat de collectie van Ti Sento bestaat uit zowel subtiele, vrouwelijk sieraden als extravagante eyecatchers. Ook kun je de prachtige, opvallende ringen combineren met mooie, subtiele aanschuifringen met verschillende structuren.

Ti Sento komt elk half jaar met een compleet vernieuwde lijn, welke perfect aansluit bij de laatste trends. Dit is ook goed terug te zien in de Spring/Summer 2017 collectie. De pastel tinten zie je veel terug in de oorhangers, colliers en armbanden. Zeker de mos/leger groene kleur ga je ontzettend veel zien dit voorjaar en de sieraden van Ti Sento sluiten daar perfect bij aan!

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze Ti Sento producten

Meer van Ti Sento »

Meer van Ti Sento »

Meer informatie over Ti Sento?

Bezoek de Ti Sento website of neem contact met ons op voor meer info over Ti Sento.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu