Logo Navigatie
Youtube laden....

TW Steel, groots in oversized watches

TW Steel is een Nederlands merk dat al sinds 2005 de horlogewereld wakker houdt. TW Steel doet het anders dan anderen, ze stappen af van de gebaande paden en ontdekken nieuwe werelden. De basis van TW Steel horloges is staal, het ontwerp en de functie gaan samen met Zwitserse topkwaliteit.

TW Steel horloges zijn niet zomaar horloges, het zijn statements. De drager is trots op zijn/haar horloge. Zelfvertrouwen, lef en stijlvol onderscheiden de TW Steel drager van normale horloge dragers.

Oprichter Ton Cobelens tekent elk unieke ontwerp van de horloges en is ook betrokken bij het creatieve proces. Ton en zijn zoon Jordy zijn samen de motor achter het merk. Ton is het creatieve brein, Jordy zet TW Steel internationaal op de kaart. Het wederzijdse vertrouwen van vader en zoon bij het ontwerpen van horloges en het runnen van het bedrijf vormt de basis voor het succes van TW Steel.

De stoere uitstraling, de eigen vormgeving en natuurlijk het forse formaat onderscheid TW Steel overduidelijk van andere horlogemerken. Met kastdiameters vanaf 37 mm oplopend tot 50 mm, behoort TW Steel duidelijk tot de 'grote jongens'onder de horlogemerken. De motivatie is nog altijd hetzelfde: uitgesproken producten maken die iedereen wil hebben. Dit zijn niet zomaar horloges, het zijn statements.

De volgende series van TW Steel worden verkocht bij Jewelsite; Volnate, Maverick, CEO Adesso en Canteen.

Jewelsite is een officiële TW Steel dealer. Als je bij Jewelsite een TW Steel horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een TW Steel horloge zit twee jaar garantie.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze TW Steel producten

Meer van TW Steel »

Meer van TW Steel »

Meer informatie over TW Steel?

Bezoek de TW Steel website of neem contact met ons op voor meer info over TW Steel.


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu