Logo Navigatie
Youtube laden....

William L.: het verhaal dat eindigt op jouw pols

Guillaume, de oprichter van William L. 1985, erfde van zijn achter-oudoom een prachtig chronograaf horloge uit de jaren '50. Hij liet het familiehorloge repareren en als snel stal hij de show met dit prachtige vintage juweeltje om zijn pols. Veel mensen in zijn omgeving wilden ook wel zo'n gaaf vintage horloge, maar de hoge prijs schrok hen af. Zo is William L. geboren: Guillaume wilde uurwerken van hoge kwaliteit met een klassiek, vintage design tegen een betaalbare prijs aanbieden. Horloges met de looks van vroeger, maar met de techniek van vandaag.

Hoe dan? Dankzij zijn contacten in de horlogemakerij ontwikkelde Guillaume een moderne en voordelige versie van zijn oude chronograaf horloge en ontwierp daar een prachtige collectie omheen. Elk uurwerk wordt in Parijs ontworpen en gefabriceerd in de Chinese stad Shenzhen, zodat William L. de beste prijs kan bieden. En daar profiteer jij weer van, want al onze William L. horloges kosten minder dan 200 euro. En zo eindigt het mooie verhaal van Guillaume straks misschien wel op jouw pols.

Jewelsite is een officiële William L. dealer. Als je bij Jewelsite een William L. horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een William L. horloge zit twee jaar garantie.

Ben je op zoek naar een model en kun je het niet vinden? Mail ons dan! We helpen je graag.

Klap uit voor de volledige tekst

Een greep uit onze William L. producten

Meer van William L. »

Meer van William L. »

Meer informatie over William L.?

Bezoek de William L. website of neem contact met ons op voor meer info over William L..


Top

Gratis verzending

Veilig betalen

14 dagen op zicht

Eenvoudig retourneren

Snelle service

Mooi verpakt
Eénvoudig betalen:
Logo iDeal
Verzonden met:
Logo PostNL
Jouw zekerheid:
WebShop Keurmerk
Beoordelingen op:
Kiyoh - voor reviews

© Jewelsite.nlAlgemene VoorwaardenDisclaimerPrivacyverklaringSitemap

Sparnaaij Juweliers en Lab 35 | Aalsmeer.nu